MT4 2 1

 

 

De concertreeks "Music Together 4" zijn succesvol afgesloten.

De concerten van Music Together 4 van fanfare orkest St. Gregorius waren absolute hoogtepunten. Het unieke concept, waarbij het orkest aangevuld met band, plaatselijk zangtalenten begeleid, kwam uitstekend tot zijn recht. Alle optredens waren een lust om te zien. De gedrevenheid en het enthousiasme straalde er van af. Dit gold overigens ook voor iedereen die op het podium aanwezig was. Na maanden van voorbereidingen viel alles op de juiste plek. Een zeer afwisselend repertoire met visueel prachtige aanvullingen. Twee avonden was het ’t Dorpshuus compleet uitverkocht en beide keren heeft het publiek genoten van het spektakelstuk "Music Together 4". Op naar deel 5!

Binnenkort zijn alle foto's van beide avonden op deze site te bekijken. Om alvast een voorproefje te geven hier enkele foto's van de generale repetitie. 

Beide concerten zijn vastgelegd en worden op een DVD uitgebracht. De kosten hiervan bedragen € 15,00 euro.  Deze zijn te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10858962.

.