Voorbereiding Music Together 4, met foto's

Music Together 4 komt er aan en het grote uur U voor de orkestleden, bandleden en zangers(essen)  naderen. Bij iedereen begint het al te kriebelen en te “broezen”. Tijdens de  laatste repetities kon iedereen al merken dat er steeds meer muzikale puzzelstukje op de juiste plek vallen. De organisatie draait op volle toeren om er ditmaal een nog groter happening van te maken. De zangers en zangeressen hebben er zin in en de bandleden spelen op hun best. Alles wordt uit de kast getrokken. Het gaan beslist twee onvergetelijke en spectaculaire avonden worden!

Om een klein kijkje achter de schermen te geven zijn hier enkele foto’s te zien.

De kaarverkoop is in volle gang en loopt erg voorspoedig. Dus heb je interesse en wil je deze editie van Musci Together niet missen, zorg op tijd voor een kaartje. Voor je het weet ben je misschien te laat….

Twijfel niet te lang en wees op tijd om dit unieke concert mee te maken.

Vrijdagavond 6 november en zaterdagavond 7 november 2015.MT4 meshdoek

De concerten beginnen om 20.00 uur en de kaarten kosten € 7,50. Kaarten zijn te verkrijgen in ’t Dorpshuus, via een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0315-684024.

De zaal is vanaf 19.15 uur open en er zijn een beperkt aantal zitplaatsen.