Music together 2015 affiche copy

 

Music Together 4

De laatste vijf jaar zijn voorbij gevlogen en voor je het weet staan we vlak voor Music Together 4. De tijd vliegt immers als je het naar je zin hebt. En dat hebben de leden van Fanfare St. Gregorius. Na de eerste drie concerten Music Together in 2000, 2005 en 2010 kijken we met z’n allen uit naar ons vierde ambitieuze muziekspektakel.

Het concept is voor dit jaar weer hetzelfde gebleven: de Fanfare haalt het onderste uit de kan en aangevuld met een bassist, gitarist en een toetsenist zullen we plaatselijke en regionale zangtalenten begeleiden met afwisselende rock- en popmuziek. Wat wel anders is, is de inhoud van het concert maar daar vertellen we nog niet te veel over. Wel kunnen we vertellen dat er nog meer sensatie te beleven valt, een nóg betere en uitgekiende lichtshow, nóg meer bewegende geprojecteerde beelden en natuurlijk nóg mooiere nummers.

Vanaf eind vorig jaar is de Fanfare al bezig met de voorbereidingen van Music Together 4. De datum is vastgezet op vrijdag 6 november en zaterdag 7 november 2015. Nieuw is de locatie. De concerten worden in 't Dopshuus in Varsselder-Veldhunten gegeven. Als we in ons eigen dorp zo'n prachtige accommodatie hebben is het zonde om naar elders te gaan. Omdat er minder bezoekers in 't Dopshuus kunnen dan in de DRU popzaal, is er voor gekozen om het concert op twee avonden te houden. Zangers en zangeressen zijn benaderd, ideeën worden verzameld en muzieknummers worden her en der vergaard. En telkens weer op zoek naar passende arrangementen. Soms prachtige ideeën maar geen passend arrangement, dan weer een prachtig arrangement,  maar dan blijkt achteraf dat het toch een slecht idee was. Kortom veel puzzelen, zoeken, bellen, mailen en app-en. En zo komen we steeds verder en komt de puzzel steeds verder af. En er kwamen nog meer zaken die geregeld moeten worden: Kleding, presentatie, video opnames, kaartverkoop, sponsoren enzovoort.

We gaan fanatiek verder met de organisatie en houden u tijdig op de hoogte.

Reserveer alvast in uw agenda:

Vrijdagavond 6 november en zaterdagavond 7 november 2015.

De concerten beginnen om 20.00 uur en de kaarten kosten € 7,50. Leden van het orkest komen in Varsselder Veldhunten aan de deur om kaarten te verkopen voor deze spectaculaire avond. Daarnaast zijn er kaarten te verkrijgen in ’t Dorpshuus, via een mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0315-684024.

De zaal is vanaf 19.15 uur open en er zijn een beperkt aantal zitplaatsen.

 

De organisatie van Music Together 4.