Back to Top
 Nieuwe Logo Welkom          


Welkom op de pagina's van fanfare  St. Gregorius.  Deze pagina's maken deel uit van de dorpssite van Varsselder- Veldhunten waarin verschillende verenigingen uit het dorp hun informatie publiceren.                                    

Fanfare St.Gregorius is een actieve muziekvereniging en is regelmatig in het dorp te horen. Bij vele activiteiten zoals de Kermis, Sinterklaas, Carnaval, Koningsdag en serenades treedt de Fanfare vaak op met schutterij Onze Lieve Vrouwegilde uit Varsselder-Veldhunten. Daarnaast geeft St. Gregorius concerten zoals het jaarlijkse Voorjaars Concert, Zomeravondconcert, Oktoberfest en het Kerstconcert. Accent ligt hierbij op de lichte en populaire muziek. Dat is tevens één van de redenen dat de Fanfare op dit moment een bloeiende en actieve Jeugdafdeling heeft.

 

Heel veel informatie over onze muziekvereniging hebben we verwerkt op deze website. We hopen dat je kunt vinden wat je over onze vereniging zou willen weten.
Voor verdere informatie kunt u terecht bij de bestuursleden van de Fanfare St. Gregorius. 
Of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kunt ook rechtstreeks op het fanfaregedeelte van de site komen als je het webadres www.gregoriusvarsselder.nl gebruikt.