Hallo allemaal,


Op 24 april 2021 wordt er een Pubquiz georganiseerd en daar wil jij bij zijn! Test je kennis over Varsselder-Veldhunten en de carnaval. De kosten per huishouden zijn maar 2,-. Geef je op met jouw huishouden door te mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Om de avond helemaal compleet te maken, kan je een bier-, wijn- of frispakket erbij bestellen voor maar 11,-! Deze zijn gemaakt in samenwerking met 't Dorpshuus!! Geef aan bij de aanmelding welk pakket je graag zou willen.


Carnaval ging helaas aan onze neus voorbij, maar dit is je kans om toch die carnavalskleren uit de kast te trekken, want het team dat zich het beste/leukste/gekste heeft verkleed, kan een prijs winnen!!!


Daarnaast verdelen wij een prijs onder de mensen die zijn/haar oma of buurman, die niet technisch is, helpt om toch mee te kunnen doen. Of die de nieuwe inwoner in Varsselder-Veldhunten laat meedoen als inburgeringscursus binnen het dorp :) We zien de foto's tegemoet via de mail als bewijs van deze daad.


Allemaal leuke en goede redenen om jezelf en jouw huishouden op te geven voor deze pubquiz!


Tot 24 april!!
Groetjes Pubquiz Team

Pubquiz