Afgelopen zaterdag werd er tijdens de Jong Inn V-V een workshop freerunning georganiseerd. Een activitieit die ondankt de hitte bij de aanwezige jeugd in de smaak viel. Onder deskundige leiding werd de moelijksgraad gedurende avond aardig opgevoerd. Om u een beeld te geven van deze avond heeft Nico Marcus het e.a. perfect in beeld vastgelegd.

Jong Inn heeft voor dit seizoen nog een activitiveit gepland. Deze staat gepland voor kermiszaterdag ( 's middags). De bedoeling is dat er dan workshop(s) streetdance gegeven gaan worden. De workshops zullen we onderverdelen in verschillende leeftijftijdscategorien zodat een ieder mee kan doen.

Of we voor volgend seizoennog door gaan met het organiseren van Jong Inn / Piep Jong Inn is afhankelijk of er zich vrijwilligers melden voor fysieke aanwezigheid bij de avonden. Het enige  wat van u deze avonden wordt gevraagd is aanwezig zijn bij de Jong Inn activiteit.( toezicht)  Vindt u het ook jammer dat Jong Inn verdwijnt meldt u dan aan als vrijwilliger.Bij voldoende vrijwilligers maken we een roulatieschema en kost het u als ouder een minimale tijdsbesteding en biedt u de jeugd ( 11 - 16 jr.) een eigen honk.

freerunningKijk hier voor volledige fotoreportage workshop "Freerunning". Nico bedankt !! 

freerunning1