Gisteren vond voor de 1e keer een Piep Jong Inn plaats. Deze middag stond geheel in het teken van de 0-10 jarigen uit ons dorp.Jong en oud aan het schilderen
Er was een groot springkussen georganiseerd en in 't Dorpshuus konden de kinderen hun eigen (kartonnen) kruk beschilderen en beplakken.

De kinderen hebben zich deze middag goed vermaakt en er waren veel positieve reacties. Ook wethouder Kuster bezocht ons dorp nog even om de activiteiten te bekijken.

Aan het einde van de middag was er een gemeenschappelijke maaltijd gepland met pannenkoeken op het menu.

Jong als ook oud heeft hier gebruik van gemaakt. Het lijkt erop dat deze middag zeker voor herhaling vatbaar is, maar wij horen natuurlijk ook nog graag mogelijke verbeterpunten of andere ideëen. 

 

Om 19:30 uur ging de dag verder met de 1e Jong-Inn van dit seizoen. Voor de jongeren waren 2 nieuwe spellen (FIFA 15 en Just Dance) georganiseerd en deze werden uitvoerig getest.
Jonginn2709Op deze avond is er ook samen met de aanwezige jongeren overlegd hoe de komende avonden vorm kunnen worden gegegeven. Het is uiteindelijke de bedoeling dat elke laatste zaterdag van de maand (wel afhankelijk van andere activiteiten) een Jong-Inn gehouden wordt en dat de jongeren zelf een programma bedenken én opzetten. Er werden door de jongeren veel ideëen op een flap-over gezet en het is duidelijk dat ze genoeg plannen hebben! De volgende Jong-Inn is de Halloweenavond op vrijdag 31 oktober. Deze activiteit is ook voor de jongere kinderen geschikt. Meer informatie hierover volgt op de pagina van het Actiecomité.

De eerstvolgende Jong-Inn hierna is op 30 november en de jongeren gaan dan zelf een Fifa-toernooi en een beautyavond organiseren!

 

De foto's van deze dag zijn hier terug te vinden.