Lieve kinderen uit Varsselder & Veldhunten,Sint livestream

Jullie zullen het vast gehoord hebben, want Sinterklaas komt weer naar Nederland.
Maar waar hij aankomt, we hebben geen idee & zullen het tegen die tijd vast zien op TV.
Ook ons dorp slaat hij niet over, zo mogen we geloven. Toch gaat het dit jaar gaat allemaal een beetje anders, dat zijn jullie ondertussen misschien al wel een beetje gewend. Maar dat hij komt, dat is bekend!! Ook Sinterklaas moet zich aan de coronaregels houden, dit betekent dat wij niet met zijn allen achter hem en de stoet aan mogen sjouwen. Hij wil jullie echter allemaal wel zien, dus hij komt bij jouw huis langs, met de pieten bovendien. Op 29 november in de namiddag doet hij Varsselder aan en zal iedere straat langsgaan!

Wetenswaardigheden:
• De intocht wordt live gestreamd via youtube, dus je kunt de Sint de hele rondgang door het dorp volgen en zo zie je ook dat hij bij jouw vriendjes en vriendinnetjes langs gaat.
• Als de sint in jouw straat aankomt, mag je naar buiten op je eigen oprit zodat de pieten je wat lekkers kunnen geven en kun je je tekeningen of knutselwerken aan hen geven. Een beetje afstand is fijn, maar een high five vindt de Sint wel leuk .
• De livestream kun je volgen via youtube. De sint doet live verslag van zijn ronde door Varsselder-Veldhunten. De link voor deze livestream zullen we via de website varsselderveldhunten.nl (activiteitenplatform-actiecomite-sinterklaas) delen & dit wordt uiteraard ook kenbaar gemaakt via facebook ‘Varsselder-Veldhunten’.
• Als je geen lid bent van facebook, betekent dit niet dat Sint niet komt, iedereen kan de intocht volgen via youtube. Zorg dan wel dat je de youtube-link hebt (via varsselderveldhunten.nl)
• Als jij thuis bent en graag wilt dat de Sint ook bij jouw huis langskomt, vul dan dit formulier in en lever dit uiterlijk woensdag 11 november 2020 in.

Inleveren kan uiterlijk 11-11-2020:

  • Via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • De Pavert 10 - Varsselder