Hallo allemaal,

18 augustus komt tv Gelderland op bezoek in Varsselder-Veldhunten voor het programma ‘’Zomer in Gelderland’’. Wij horen u denken, wat houdt dit in? In dit programma gaan de twee presentatoren Frank en Lisanne in de maand augustus opzoek naar saamhorigheid, leuke plekjes en verassende verhalen in de provincie Gelderland. De dorpen en steden die mee doen aan dit programma gaan de strijd tegen elkaar aan voor het mooiste plekje van Gelderland!

Voor deze dag zouden wij het erg leuk vinden als er zo veel mogelijk mensen en kinderen zijn, want we hebben waarschijnlijk veel hulp nodig om Varsselder-Veldhunten zo goed mogelijk op de kaart te zetten en onze opdrachten te vervullen. D.m.v. de opdrachten kunnen wij namelijk een geldbedrag winnen. Dat geldbedrag kunnen wij besteden in ons dorp. Wij hebben een doel gekozen en we spelen deze dag voor de Dierenweide. Alleen uw aanwezigheid kan wellicht al voor punten zorgen!

Wij hopen dat u deze datum al groot in uw agenda heeft gezet, want wij willen zo hoog mogelijk eindigen. (lees; WINNEN!). U toch ook?! Daarom hopen wij dat u allen aanwezig zult zijn op deze mooie dag. Denkt u nu, hier wil ik een steentje aan bijdragen? Dat kan! Geef je snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek iemand van ons aan en kom bij ons team!

Tot 18 augustus!

Groetjes,
Team Varsselder-Veldhunten.
Nelleke Wissing, Ellie Masselink, Ferenc Schepers, Rick Schut, Erik Ketelaar, Jetske Ketelaar, Desiree Marcus, Debbie, Joost Schut en Andre Bussink

Zomer in GLD VV logo website