Vanmiddag heeft GWVV 1 met 2-4 verloren van Vios Beltrum. GWVV begon goed aan de wedstrijd maar ondanks het lichte speloverwicht konden er geen echte mogelijkheden gecreëerd worden. In de 15e minuut is het GWVV die op een 1-0 voorsprong komt nadat een vrije trap van Tim Jansen op rechts via de muur caramboleert en terecht komt bij de op links vrij staande Ron Prinsen die vervolgens de bal vrij binnen kan schieten doordat de Beltrum defensie op het verkeerde been staat. Vios Beltrum wordt hierna met een aantal snelle uitvallen gevaarlijk maar de goed keepende Sven te Kaat weet dit uitstekend te pareren. In de 31e minuut is de directe tegenstander van linksachter Lars Hendrixen hem te snel af waardoor Lars aan de noodrem trekt door hem vast te houden. De scheidsrechter is duidelijk in zijn oordeel en kent Vios een penalty toe. De penalty wordt vervolgens door keeper Sven te Kaat goed uit de linkeronderhoek gehaald. Ook in de 38e minuut weet Sven een vrije trap goed te pareren. In de 40e minuut wordt een hoge bal uit een vrije schop vanaf rechts door volledig vrijstaande Vios speler Freek Helmers vrij binnengekopt. 1-1.

GWVV komt na de thee tot een riante mogelijkheid nadat Niels Schweckhorst de vrijstaande Jelle Visser bereikt en Jelle vervolgens met z'n schot stuit op de Vios goalie. In de 51e minuut heeft GWVV defensie het nakijken nadat de bal vanaf achter de zijlijn verder wordt gespeeld door Beltrum en door middel van combinatiespel vrij kan doorkomen en zo op 1-2 voorsprong komt. In de 58e minuut had GWVV op gelijke hoogte kunnen komen, maar de bal, die vanaf een hoge vrije trap doorkomt wordt door Cas de Neling bij de 2e paal op de paal gekopt. In de 64e minuut krijgt Vios Beltrum wederom een strafschop toegekend doordat een speler binnen de zestien ten val wordt gebracht. Deze keer wordt deze wel binnengeschoten. 1-3. In de 66e minuut komt de bal bij het uitverdedigen voor de voeten van Beltrum speler Wim Helmers die vervolgens vanaf 20 meter de bal binnen schiet. 1-4. Op dat moment is Vios Beltrum de beter voetballende ploeg en besluit GWVV meer offensiever te gaan voetballen wat ook resultaat boekt. De vrije trap van Niels Schweckhorst in de 69e minuut valt in de scrimmage voor de voeten van de vrijstaande Merijn van Arragon die de bal binnenschiet. 2-4. Na enkele wisselingen bij GWVV wordt er geprobeerd om nog meer druk uit te oefenen op Beltrum. GWVV voetbalt echter te geforceerd waardoor het niet echt gevaarlijk meer wordt op een vrije trap van Niels Schweckhorst en een kans voor Ron Prinsen na. Eindstand 2-4.

Volgende week speelt GWVV op de Buitenham in de beker tegen Spcl. Silvolde.